Operatieassistent Algemeen - september 2018

Standplaats:
Utrecht
Startdatum:
01.09.2018
Einddatum:
31.03.2019
Uren per week:
36

Heb jij je diploma HBO Bachelor Medische Hulpverlening of HBO Verpleegkunde Technische Stroom behaald en wil jij een professionele doorstart maken als operatieassistent? Dan hebben wij een uniek aanbod voor jou! Werken als operatieassistent in het UMC Utrecht waar zorg, onderwijs en onderzoek samenkomen, geeft je vele carrière- en ontwikkelmogelijkheden én een prima salaris. Het UMC Utrecht beschikt over twee operatiecentra, het UMC Utrecht OK-complex voor volwassenchirurgie en het operatiecentrum in het Wilhelminakinderziekenhuis (WKZ). Alle chirurgische ingrepen vinden plaats met de meest actuele kennis en kunde, met de nieuwste technieken en meest geavanceerde apparatuur. Denk aan robotchirurgie (oesophagusresectie Da Vinci), neurochirurgie (wakkere debulking), cardiochirurgie en transplantatiechirurgie (hart- en longtransplantaties). Daarnaast is het UMC Utrecht het grootste traumacentrum van Midden Nederland. Dát maakt ons, en straks ook jouw werk, zo interessant en afwisselend.

Afdeling

Bij ons krijg jij de kans te werken bij meerdere specialismen, van laag tot midden én hoog complexe academische zorg. Zo kun je kiezen voor onder andere neurochirurgie/KNO/kaakchirurgie, plastische chirurgie/traumatologie, orthopedie/urologie/gynaecologie, cardio- en vaatchirurgie, oogheelkunde en kinderchirurgie (met o.a. kindercardiochirurgie en kinderoncologie). Jij kiest, afhankelijk van je ervaring en in overleg met je leidinggevende, om te starten in een of meerdere specialismen. Vanzelfsprekend word je in de eerste periode aan de hand van een inwerkprogramma goed begeleid zodat je onderdeel wordt van het team en je kwaliteiten en kennis uitbreidt in het door jou gekozen specialisme. Vervolgens kun je weer kiezen voor een ander specialisme en zo een allround en ervaren operatieassistent worden. Jij kunt hier volop leren en jezelf ontwikkelen. Wil jij je verder ontwikkelen op de OK? Dat kan onder meer als specialismedeskundige, als trainee voor een leidinggevende functie of bijvoorbeeld door het volgen van de kinderoncologische opleiding. Heb jij voldoende lef en pit voor dit aanbod? Lees dan verder!

Profiel

Jij hebt de HBO-VT of HBO-BMH volledig afgerond én je hebt werk- of stage-ervaring als operatieassistent. Jij kunt prima onder druk werken en hebt een goed uithoudingsvermogen omdat sommige operaties lang kunnen duren. Jij werkt secuur, kijkt vooruit wat nodig is en kunt goed inspelen op onverwachte gebeurtenissen. Jij toont initiatief en neemt je verantwoordelijkheid. Daarbij ben je communicatief vaardig en gericht op samenwerken. En we noemden het al, jij hebt lef en pit!

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten